På cityterminalen =)





Ja nu har vi gått runt stan lite granna och virrat runt =)  Har precis käkat sushi och den här gången var det faktiskt gott :P Första gången man äter det är de inge vidare ,men andra och tredje gånger smakar det bättre :)
A ,somsagt så landade vi nu på cityterminalen ,jag tog mej en latte och satt mej här :) Är trött som ett as men men ,inget att göra åt  saken nu :P hehe


Uppdate later aligator ;)

Nu drar jag vidare :D




She is sweet,but she is going to kill you.





M.M <3

Ajjj....




Jag har en fruktansvärt huvudvärk =/ Började igår kväll innan jag la mej ,och vaknade upp kl 8 imorse och kändes som att mitt huvud skulle sprängas :( Men är lite bättre nu iaf .Men värken är forfarande kvar ,ont...


Anyway ,så var dom på jobbet så snälla så jag fick ledigt idag :) För att jag skulle åka nattbuss ,hihi gull!
Så nu på förmiddagen så har jag stor städat lite och tvättat en massa ,plus packat . Känns som att jag har glömt nått men vet inte vad ? Har iaf packat ner det viktigaste :) Smink ,tandborste ,tandkräm ,underkläder ,några tröjor och byxor ,Sminkborttagningsmedel ,platttång ,schampoo ,torrschampoo ,Tops ,mobilladdare ,hårborste. Ja ,jag tror jag fick med allt :)
Ja ,just nu så gör jag inte så värst mycket .Kikar runt lite på bloggar och diverse bara .Har sjukt tråkigt oxå .Funderar på att sova en stund sen så jag är pigg tills ikväll =) Jumer dagar och timmar som  rinner iväg. Ju mer glider vi isär.

Fucking fuckhead



Ja ,tjenare



Dagen har rullat på som vanligt ,hadde samtal med min mentor vid två tiden ,efter det så drog jag till tandläkaren ,och satt på den där jävla stolen i en timme och 10 minuter inte så kul kan jag lova :/ Efter det drog jag hem ,precis när jag kom hem så åkte vi och käkade efter det drog vi till birsta för brorsan skulle få tillbaka sin telefon som har varit inne på lagning .Ja mer än så har det inte hänt .Är det rimlig utveckling ?
A ,vi köpte några redbull som jag ska ha på bussen ner till sthlm oxå :P haha 6 st .undra om jag har kvar nån till dess ? HAHA ,ne nu börjar det gå uppåt för mej

...



Jag vet att jag la ribban lågt ,och att jag har varit dum med dej .Saknar tiderna jag oxå ,men jag är bättre människa nu. Förstår att du behöver tid att tänka ,och du ska få det helt klart.
Men nu är jag på bättringsväg ,och ska inte göra om samma misstag igen! Men du får den tid du behöver för att tänka ,har tänkt på det roliga vi haft . Och förstår inte att jag kunde göra såhär till dej.

Godmorgon =)



Ja ,nu har jag precis gjort mej klar till jobbet ,vill verkligen inte gå utanför dörren igentligen för det blåser/snöar och är -22 grader ,huva =/ vill inte!
Aja ,idag ska jag bara till jobbet efter det så ska jag bara hem . Uppdate later!

New shoes



Här är mina nya skor som jag fick förra veckan ,beställde dom på Nelly´s :)


Dålig kvalit'e på bilden ,men det är för att syrran har min kamera sladd :P

Goddagens



Ja nu har jag städat och varit ute med Alto ,skönt men det är skit dåligt väder ute =/ huga!
Just nu så sitter jag här och käkar frukttallrik :)  så gott . Plus så funkar Spotify igen :D happy

Trött.



Har så jäkla tråkigt ,spotify vill inte fungera :(  Gör den de för er ??
Hoppas den gör det imorgon annars blir jag lessen på ögat ,aja . Lägntar sjukt mycket tills på torsdag ,för drar ju till stockholm då på torsdag natt :)och på eftermiddagen åker vi till Gränna  Hiiii ,ska bli skönt att komma härifrån!
Ja ,ikväll tänkte jag bara lägga mej i sängen och mysa framför tvn ,har inge bättre för mej satt . Imorgon blir det städning som står på schemat iaf ,efter det ska jag nog ta en rask promenad med Alto =)





Mörka skönheter bär på mörka hemligheter

osminkad




SEXY

I was full of shit and lie to myself.


Första inlägget =)



ja nu skaffar jag ny blogg har tidigare haft trallatii.bloggagratis.se ,men bytte till denna :) Så nu ska jag fixa lite granna nu på denna men återkommer snart igen =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0